Duguláselhárítás, Csatornamosás

és Hajdú-Bihar megye területén

Hívjon most!
Telefon: +36 30 989 5527

Duguláselhárítás Püspökladány

Hívjon ha a duguláselhárítás Püspökladány és környékén válik szükségessé!

Telefon: +36 30 989 5527

Az esetek több mint 60%-ában a dugulást eredményező szennyeződés-csomó a lefolyótól számított öt méteres távolságon belül húzódik meg. Vagyis: számunkra könnyen elérhető. A speciális ipari csőgörény éppen ezeknek a dugulásoknak a megszüntetésére került kifejlesztésre. Kis helyet foglal, nagyon könnyű vele dolgozni, ugyanakkor rendkívül hatékony is.

Ami már nehezebben elérhető helyen van, arra speciális, nagynyomású csatornamosó készülék szükséges. Mert ezek aztán valóban kipucolják a vezeték-hálózatot. Teljeskörű tisztítást végeznek úgy, hogy még közben fertőtlenítik is a területet. Ezek a berendezések nagy méretüknél fogva van, hogy csak az autó hátsó terében vannak beépítve. Éppen ezért elsősorban kültéri duguláselhárítás során alkalmazzuk. Ha mégis beltéri csatornamosásra van szükség, ezek „kistestvérét”, a kézi, hordozható mosó készüléket vetjük be az ügy érdekében. A lényeg, hogy a tisztítás megvalósuljon, hogy a csatornarendszer ki legyen tisztítva.

Látható, hogy valóban minden esetben tudjuk, hogy mit kell tenni a lefolyóval. Ám ez a jó, optimális állapot hosszú távon csak úgy tartható fenn, ha ezek után Ön is odafigyel a lefolyók megfelelő használatára. Ha a karbantartás során használja azokat a praktikákat, melyekkel a lefolyó teljes mértékben tisztára pucolható. Fontos, hogy a lefolyóra vonatkozó szabályokat nem csak Ön, hanem a lakásban élők mindegyike betartsa. Ha ez így van, végre nem kell a dugulástól tartania.

Ne feledje: Ha a duguláselhárítás Püspökladány területén válik szükségessé hívjon minket!